Uvjeti korištenja

NARUDŽBE I KUPOVINE PUTEM WEBSHOPA

 

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

-Isporučitelj (Prodavatelj) je Poljooprema d.o.o., J. J. Štrosmajera 49, 35000 Slavonski Brod, OIB: 76757520867, tel: 098 / 479 – 462, email: matijablazevac22@gmail.com)

-Kupac (potrošač) robe je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati  virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) ili prilikom pouzeća, i pošalje narudžbu prodavatelju.

-Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.

-Valuta je hrvatska kuna (kn).

 

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

 

DOSTAVA

Uvjeti dostave:

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području Hrvatske koje pokriva GLS dostavna služba.

Dostavu vršimo putem GLS/DPD dostavne službe najčešće kroz 2-5 radnih dana.

Cijene pošiljaka kreću se od 30-70kn ovisi o veličini paketa. Sva vozila i roba većih dimenzija se naplaćuju posebno,  te cijena pošiljke ovisi o težini i udaljenosti do mjesta kupca.

 

Ostali uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.  Povrat robe moguć je samo u slučaju krivo isporučene narudžbe ili tvorničke greške proizvoda. Garancija proizvoda vrijedi prema uputstvima svakog pojedinog proizvođača.

 

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom na Iban račun Poljooprema d.o.o.  U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

 

POTROŠAČKI  PRIGOVORI

Vaše prigovore kao i pohvale, prijedloge i pitanja možete uputiti: poštom na adresu Poljooprema d.o.o., J. J. Strossmayera 49, 35000 Slavonski Brod; na mail: matijablazevac22@gmail.com ili predati u našem prodajnom prostoru.